Млада авторка от Добрич представи първата си книга

14-годишната Мирела Иванова от Добрич днес представи книгата си "Поглед в сърцето". Момичето е болно от Детска церебрална парализа и посещава Центъра за социална рехабилитация и интеграция. Книгата се издава с техническата и финансова подкрепа на Община град Добрич и Центъра за социална рехабилитация и интеграция.

Млада авторка от Добрич представи първата си книга

В Центъра за социална рехабилитация и интеграция – Общинско заведение за социални услуги, днес се проведе промоция на книгата на четиринадесетгодишната Мирела Станкова Иванова „Поглед в сърцето”. Сборникът съдържа стихове и размисли на младото момиче. Детската церебрална парализа, преобърнала живота на Мирела, е ускорила порастването на малката авторка.

 

Тя е ученичка в седми клас в ОУ „Отец Паисий”, а сега планира да кандидатства в Езикова гимназия .


Като всеки тинейджър, Мирела се вълнува от въпроси свързани с любовта и взаимоотношенията между хората и тези теми заемат основно място в творчеството й. Освен за любовта, в дневничето тя пише още за своята сестра, за ученическите вълнения и други.

 

Мирела провежда двигателна рехабилитация в Центъра за социална рехабилитация и интеграция от 2008 г. Една от основните цели на социалното заведение е стимулиране на изявите и поощряване  възможностите на своите потребители.

 

Пред свои близки, съученици и посетители на Центъра за социална рехабилитация и интеграция днес Мирела представи книгата си и прочете част от своите произведения.

 

Премиерата на книгата бе в Центъра за социална рехабилитация и интеграцияПремиерата на книгата бе в Центъра за социална рехабилитация и интеграция 

 

Много гости уважиха събитиетоМного гости уважиха събитието