Медиите в Англия заляха Бербатов с критики

"Съпругата на Хари Реднап щеше да вкара второто положение на българина", пише goal.com.

Медиите в Англия заляха Бербатов с критики

Напълно според очакванията медиите в Англия заляха Димитър Бербатов със солидна порция критики заради двата му ужасни пропуска във вчерашното дерби с Манчестър Сити в 1/2-финал от турнира за Купата на Англия.

 

Българинът не успя да се възползва от шанса да започне мач на "червените дяволи" като титуляр, заради наказанието на Уейн Рууни. Бербатов изпусна две отлични възможности пред вратата на Джо Харт при резултат 0:0 в началото на двубоя на "Уембли". Впоследствие "гражданите" стигнаха до гол на Яя Туре, който ги изпрати на финала.

 

Един от най-авторитетните спортни сайтове goal.com пише следния коментар за изявите на Бербо: "Той беше провалът на мача. Съпругата на Хари Реднап щеше да вкара второто положение на българина. Само няколко секунди преди това той пропиля още една добра възможност. Не беше спокоен на терена. Личеше си притеснението му", пише Goal.com.

 

"Манчестър Ивнинг Нюз" стига дотам, че определя пропуските на Димитър Бербатов като "зверски". "Такива зверски пропуски са напълно недопустими за футболист от ранга на Бербатов. Това бе една ужасна вечер за българина. Може би Чичарито щеше да отбележи ситуациите, които се отдадоха пред Бербатов", безмилостно е изданието от Манчестър.