Младежки център посреща Баба Марта

Младежки център – Добрич посреща Баба Марта с въздушна арт инсталация в бяло и червено, създаваща своеобразен подвижен покрив над площад „Стария орех” и много настроение за минувачите.

Младежки център посреща Баба Марта



 

По повод 1-ви март бе и концертът, който се състоя в сряда – 25 февруари. В него се изявиха младите певци и танцьори от школите при Младежки център: Детска танцова студия „Добрич”  и Представителен фолклорен танцов ансамбъл „Добротица” с художествен ръководител Александър Александров и помощник ръководител Юрий Митев; Детска вокална група „Сладурковци” с ръководител Иванка Стратиева, Хип-хоп и брейк формация “NNS CREW”  с ръководители Миглена Георгиева и Цветан Василев, Студио за поп-рок певци „Сарандев” с вокален педагог Елена Каребельова. Гости на тази музикална фиеста бе съставът на балет  “MY DANCE” с ръководител Пламена Петрова. 


Още една проява свързана с 1 март – Баба Марта  и Деня на любителското художествено творчество, е изложбата,  подредена в голямо фоайе на Младежки център. Красивите пролетни лалета и украсените къщички за птици са дело на малките художници от Ателие „Стела и Дара” с ръководители Стела Славова и Даринка Стаматова.  Оригинално подредената изложба създава усещане за пролет и радва всички посетители на Младежки център!