ВИДЕО: Пламен и Иво вдигнаха публиката на крака с нови две блестящи изпълнения

Братя Добреви, които са сред финалните шест участници, впечатлиха както с дуетната си песен, така и в трио с Невена.

ВИДЕО: Пламен и Иво вдигнаха публиката на крака с нови две блестящи изпълнения

След едномесечната пауза на предаването, Пламен и Иво се завърнаха на сцената на X Factor с две блестящи изпълнения, които накараха цялата зала да стане на крака и да ги аплодира. Братята от Добрич заслужиха суперлативите и на най-взискателните членове на журито, а всичките му членове бяха категорични, че те заслужават да достигнат до самия финал на телевизионния формат. В тяхно лице аз виждам потенциал да спечелят състезанието и да бъдат следващата музикална сензация, сподели техният ментор Заки.



Първо братя Добреви направиха кавър на хита на Боб Марли "Could You be loved", добавяйки рап към реге песента, за да се получи един уникален стил.

В снощното предаване освен индивидуално, всички участници имаха и дуетно изпълнение, като при Пламен и Иво се получи трио. Заедно с Невена Пейкова те изпяха "Say Something" на A Great Big World и Кристина Агилера.

Следващото предаване е тази вечер, вторник, от 21.00 часа, а до тогава линиите за гласуване са отворени. Вижте двете изпълнения на братята от Добрич и ако ви харесат, гласувайте за тях със смс на номер 17421 за всички мобилни оператори.