Конспирация: Климатично оръжие разтърсило Япония (Видео)

Любителите на конспирации имат чудесен подарък в YouTube. Видео клип, качен на 21 март, ни представя сценарий, при който опустошителното земетресение в Япония е било предизвикано от американски и европейски олигарси.

Клипът започва с интервю от 2007 година на канадския журналист Бенджамин Фулфорд с финансовия министър на Япония - Хейзо Таканака. Фулфорд пита министъра защо предава японската финансова система в ръцете на група американски и европейски олигарси. Отговорът на Таканака бил шокиращ: Япония е заплашена с машина за земетресения...


<iframe title="YouTube video player" width="600" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/0OYH0ViQuUc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Конспирация: Климатично оръжие разтърсило Япония (Видео)
Прокарва се версията, че йоносферното климатично оръжие ХААРП е предизвикало чудовищните земетресения в Япония в близост до ядрените централи на страната. ХААРП е огромна антена, която излъчва радиочестотна енергия в горната част на атмосферата.

„Правят го, като изстрелват микровълна от милиард вата в йоносферата, която е част от атмосферата”, твърди журналистът. Вълната повдига йоносферата в космоса и след това рикошира. Начинът, по който рикошира, може да предизвика земетресение, според Фулфорд.

Същата машина можела да нагорещи подземните води и да предизвика земетресение. „Тези хора” били способни също да предизвикват циклони и цунамита, като нагреят област от атмосферата и я накарат да се движи.

Фулфорд твърди още, че „големият шеф” на групата е Джордж Буш - старши. Тази информация журналистът получил от член на криминалната японска организация Инагава. Чрез климатичните оръжия непокорни правителства в различни държави били принуждавани да взимат едни или други решения в интерес на САЩ.