Приключиха снимките на Lord of the Chefs в Кулинарната Академия в Добрич

Няколко дни след като екипите на бТВ и „Седем-Осми” приключиха част от снимките на Lord of the Chefs в Ейч Ар Си Кулинари Академи, Добрич, ресторант „Таланти” към Академията отново отваря врати за своите клиенти. Студентите от трети семестър на Ейч Ар Си, които се върнаха от своите платени стажове в Холандия, ЮАР, Катар и Дубай, са изработили невероятно креативно и изкусително меню за всеки, който иска да се докосне до висшата кулинария на страхотни цени.

Приключиха снимките на Lord of the Chefs в Кулинарната Академия в Добрич

Мениджърът на ресторанта Николай Стефанов сподели: „За нас беше изключително удоволствие да бъдем домакини на това иновативно шоу!  Сега е време нашите студенти да дадат възможност на всички негови зрители реално да се потопят в страната на изисканата кухня. Всички са добре дошли в Таланти.”


Ресторантът се намира на третия етаж в сградата на Висше Училище Международен Колеж (срещу ресторант Албена) и дава възможност както за провеждане на събития и малки тържества, така и за ВИП и бизнес срещи във винарната към заведението.

 

На снимката: Николай Стефанов – мениджър на р-нт Таланти и Шеф Крис – Преподавател 3ти семестър с журито на Lord of the Chefs