Пламен и Иво пеят в петък в родния си Добрич

Нека подкрепим братя Добреви! Линиите за гласуване са открити до елиминациите в четвъртък вечер. За да подкрепите Пламен и Иво, гласувайте със смс на номер 17421 за всички мобилни оператори.

Пламен и Иво пеят в петък в родния си Добрич

На снощния концерт, на който момчетата в X Factor изпълняваха песни на жени, а момичетата - на мъже, братята от Добрич направиха кавър на хита на Риана "Don't stop The Music". Дуетът от Добрич е сред финалните седем участници в предаването. Утре, четвъртък, от 22.00 часа предстоят поредните елиминации, след които претендентите да станат новия X Factor на България ще останат само 6. От зрителския вот зависи дали сред тях ще са и добричлиите Пламен и Иво. За братя Добреви може да гласувате със смс на номер 17421 за всички мобилни оператори до около 22.30 часа утре.



За радост на всички техни почитатели в Добрич Пламен и Иво ще бъдат в родния си град в петък, 12 декември. Феновете ще могат да ги чуят и видят на две места. Първо от 17.00 часа те и Криско ще участват в откриването на ледената пързалка пред хотел Изида. Купонът с песни на хитовия рапър и финалистите в X Factor продължава в 22.00 часа в Бакарди клуб.

Вижте ремикса на песента на Риана, направен от братя Добреви и ако ви хареса, гласувайте за тях:

<iframe width="560" height="315" src="http://vbox7.com/emb/external.php?vid=2433931bd9" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>