"Хлапетата" от Добрич се целят в първото място на офроуд състезанието в Русе

"Offroad Team The Kids" ще бъде представителят на АСК Добрич на традиционното офроуд състезание в покрайнините на град Русе.

"Хлапетата" от Добрич се целят в първото място на офроуд състезанието в Русе



"Networx 2014 Offroad празник - Предизвикателството" ще се състои в края на тази седмица - от 14 до 16 ноември. Състезанието се провежда за пета поредна година и събира пилоти от цяла България. Тази година ще има и участници от Гърция и Румъния. Надпреварата ще се проведе в три класа - Рали "R", Трофи "А1" и Трофи "А2". Подалите заявки екипажи до този момент са над 30, като се очаква общият брой на джиповете да надвиши 40. Състезанието е последен кръг от веригата състезания "Bulgaria Trophy Challenge" и ще излъчи победител в "големият" клас А1.


В състезанието ще участва екипажът от Добрич Деян Давидов - Валентин Георгиев "Offroad Team The Kids" с Нисан Патрол. 23-годишните добричлии ще бъдат най-младите сред участниците в Русе и са едни от най-младите практикуващи този спорт в България. Те ще се състезават в клас А2. В миналогодишното издание те спечелиха второ място, на няколко минути след победителя. Казват, че тази година са амбицирани да се върнат в Добрич с първото място.


В трите състезателни дни ще има 4 етапа, един от които ще бъде нощен. В него добричкият екипаж очаква да се представи отлично и да запише добре време, защото се е снабдил с необходимото оборудване за такъв специален и интересен етап.