Кражби в Кранево и Тервел

На 30 март в село Кранево полицейски автопатрул на РУП Албена спира за проверка лек автомобил "Тойота Ланд Крузер", с прикачено ремарке, управляван от М. Д. на 36 години и пътник Т. Т. на 46 години, и двамата от с.Кранево.

Кражби в Кранево и Тервел

В ремаркето са намерени 6 броя главини с джанти и гуми от селскостопанска техника. След проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че вещите са обект на кражба от напоително съоръжение на земеделска земя, намираща се между село Кранево и КК Албена. По случая се извършва проверка.
   


От ОД на МВР - Добрич съобщават за още една кражба. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУП Тервел са задържани лицата А. О. на 20 години, К. К. на 40 години и Н. Н. на 40 години. Същите са извършили кражба на медни проводници от бивша фурна в град Тервел. От лицата са иззети 2 чувала с обгорени проводници. Лицата са криминално проявени, осъждани за различни престъпления. Задържани са за срок от 24 часа. По случая се работи в условията на досъдебно производство.