АТАКА: Не обещаваме 1 милион работни места, но обещаваме да направим необходимото

Кандидатите за народни представители от ПП АТАКА Калина Балабанова и Десислава Димитрова се срещнаха днес със симпатизанти от община Крушари и квартал Рилци в Добрич.

АТАКА: Не обещаваме 1 милион работни места, но обещаваме да направим необходимото

Хората от Крушари споделиха притесненията си за купените и продадени гласове, които отново ще попречат и на тези избори да бъдат честни и гласовете на хората наистина да имат значение. „Трябва някой да стои отвън в деня на изборите и да гледа, като види такова нещо и да не пуска да се гласува!”, казаха те.



„Затова са полицаите по секциите. Те трябва да арестуват тези хора и да бдят да няма купуване и продаване на гласове. Лошото е, че това става по къщите на хората, а не тук на площада пред всички. Затова е трудно доказуемо. Всички го знаем, но като не сме видяли с очите си и като няма кой да потвърди, все едно лъжем.”, отговори водачът на листата за 8-ми МИР Добрич Калина Балабанова.


Хората в с. Крушари се радват и на нов телевизор, подарък от областната структура на АТАКА.

Избирателите от кв. Рилци за пореден път изразиха недоволството си, че както са квартал на Добрич, така са по-зле от някои села. Все още нямат канализация и една асфалтирана улица. 

„Всички само обещават, ама като минат изборите, като вземат мандата, никой после не минава да каже това и това свършихме, това не можахме. С най-малките пенсии останахме тук в България. Като я вземеш, даваш повече от половината за лекарства, другите за сметки и каквото остане, ако остане, креташ до края на месеца...”, споделиха болката си хората.

„Партия АТАКА предложи в проекторешение отпадането на ДДС върху стоки от първа необходимост – лекарства, храни, учебници. Да отпадне и ДДС върху стоки и продукти, произведени в България. Но всичко това беше отхвърлено от ГЕРБ, БСП и ДПС.”, обясниха кандидат-депутатите.

Хората също така се оплакаха и от грабежите на животни и реколта, на материали и покъщнина. „Всяка година ние предлагаме да се обособи общинска полиция, чиято функция да е в полза на хората, да обикалят и да пазят от такива набези. Всяка година ни се обяснява, че бюджетът на общината е малък и не могат да се отделят средства за такава.”, допълни общинският съветник Десислава Димитрова.

„Ние не обещаваме 1 милион работни места, но обещаваме да направим всичко по силите си, за да изпълним плановете и да подобрим стандарта на живот.”, заключи Калина Балабанова.

Хората пожелаха успех и допълниха: „Не ни забравяйте!”. От АТАКА отговориха: „И Вие ни се обаждайте, затова идваме и заставаме с лица пред Вас, за да знаете кои сме и да ни търсите!".

Купуването и продаването на гласове е престъпление