Националният вратар Ники Михайлов помага на Алекс от Добрич

Пореден благороден жест направи вратарят на националния ни отбор по футбол Николай Михайлов, който с клубния си холандски тим Твенте достигна до четвъртфиналите в Лига Европа. Той дари своята фланелка за участие във втория благотворителен търг, организиран от собственика на спортния сайт "Център спорт" и репортер в НДТ Руслан Йорданов. Фланелката е с №13. Тя ще стане собственост на читателя, който предложи най-голяма сума по време на предстоящия аукцион по интернет.

Националният вратар Ники Михайлов помага на Алекс от Добрич

Припомняме Ви, че отново всички събрани средства ще бъдат дарени. Те ще се предоставят за лечението в Израел на 4-годишната Александра Маркова от Добрич и на ЦДГ "Бодра смяна". Участниците в търга ще могат да наддават за предмети на водещите футболни клубове Литекс, ЦСКА и Левски. Кампанията е подкрепена от националния ни отбор по футбол. Вече пристигна фланелката с №9 на най-добрия футболист на шампиона Литекс за 2010 г. Светослав Тодоров. Лидерът в "А" група изпрати и топка с автографи на всичките си футболисти. Своята фланелка на ЦСКА с №14  изпрати и Светослав Петров, който в момента е помощник треньор в тима на "армейците". Върху нея стоят подписите на всички играчи на "червените".

 

Припомняме ви, че през февруари чрез подобен благотворителен търг бяха събрани 1287 лева, като всички средства бяха предоставени на родителите на Алекс. В продължение на една седмица феновете имаха възможността да наддават за лични предмети на девет мегазвезди на българския спорт - Станка Златева, Екатерина Дафовска, Таня Богомилова, Невяна Митева, Симона Пейчева, Веселин Топалов, Григор Димитров, Матей Казийски и Детелин Далаклиев.

 

Кампанията отново ще се проведе в сайтовете centersport.org и ndt1.com, като допълнително ще бъде съобщено началото на търга. До момента са събрани близо 21 000 лева за лечението на Алекс от необходимите 35 000 лева.

 

mihaylov2_600