Дидо Божилов: Време е да сложим край на лошата серия

Още футболисти на Добруджа влизат в лазарета. Бившият национал Милен Петков и Славомир Илиев допълват дългия списък от контузени.

Дидо Божилов: Време е да сложим край на лошата серия

Въпреки кадровите проблеми, старши треньорът на Добруджа Диян Божилов не мисли за друго, освен за победа над Несебър. В събота, 2 април, от 17.00 часа, на стадион "Дружба" в Добрич жълто-зелените приемат един от най-неудобните си съперници в последните години.


 

Време е да сложим край на лошата серия, гледал съм съперника и знам, че Несебър е преодолим отбор, за това в събота излизаме за първа победа през пролетта, категоричен бе пред www.dobrichonline.com Дидо Божилов.

 

Разтежение в бедрото ще попречи на звездата на Добруджа Милен Петков да играе срещу Несебър. Добрата новина в случая е, че травмата се очаква да отшуми бързо и до следващия мач екснационалът да е готов за игра.

 

Не така обаче стоят нещата с бързоногия Славомир Илиев. Херния няма да позволи на атакуващия халф да играе повече през този сезон.

 

Освен тях, трайно контузени са Павлин Тодоров, Венци Желев и Явор Колев. За това едва 14 футболисти взеха участие в последната тренировка на Добруджа. Групата за мача срещу Несебър ще бъде допълнена с юноши.