Холандският посланик посети Кулинарната Академия в Добрич

Посланикът на Кралство Нидерландия Карел ван Кестерен, заедно със съпругата и дъщеря си, днес дойде на официална визита в Ейч Ар Си Кулинари Академи, част от Висше училище Международен колеж, гр. Добрич.

Холандският посланик посети Кулинарната Академия в Добрич

Той бе посрещнат от ректора на ВУМК доц. д-р Тодор Радев и представители от академията, които обстойно го запознаха с програмата и целите на кулинарното обучение е Ейч Ар Си Кулинари Академи. Обиколката на модерните помещения в сградата завърши на дегустационната маса “Chefs” във винената изба на ресторант Таланти към Академията с дегустационно меню от пет ястия, приготвено от студентите на Ейч Ар Си и шеф Крис.

 

Гостите се насладиха на вкусните творения в единствената изба, която дава възможност за организиране на бизнес или ВИП срещи в уютна и усамотена атмосфера, а негово превъзходителство Карел ван Кестерен си тръгна с изключително добри впечатления от Ейч Ар Си Кулинари Академи и уменията на обучаемите там.

 На снимката: Негово превъзходителство Карел ван Кестерен, доц. д-р Тодор Радев, шеф Крис и студенти от Ейч Ар Си Кулинари Академи в модерната винарна на Академията.