Кметът поздрави NNS Crew за отличното им представяне в "България търси талант" (+снимки)

Благодаря на моя роден град, че подкрепи мечтите ми и чрез подкрепата за всички тези 18 момичета и момчета ние постигнахме този успех, защото когато се обединим, ставаме много силни, заяви ръководителят на формацията Миглена Георгиева.

Кметът поздрави NNS Crew за отличното им представяне в "България търси талант" (+снимки)



Тя благодари на общината за финансовото съдействие за изработката на костюмите, с които групата се представи в шоу-формата.  Кметът Детелина Николова сподели, че NNS Crew вече са истински майстори на сцената и че не е пропуснала нито един от танците им в "България търси талант". Тя заяви подкрепа и занапред за всички дарования на Добрич, защото „красотата на един град се прави от хората и техните талант и умения“.


Най-малката изпълнителка от NNS Crew, която се яви на националната сцена в шоуто Дани беше лаконична на въпроса на Николова: Защо избраха теб? – Сигурно, защото съм много добра! Момиченцето сподели, че всичко от преживяното в шоуто й е харесало.



Дани подари букет цветя на кмета Детелина Николова, която от своя страна почерпи гостите с бонбони


Веско сподели, че чувството, което предизвикват аплодисментите на публиката е прекрасно, а успехите ги амбицират и мотивират да постигнат повече от това, което са допускали, че могат.






Момичетата заявиха, че в последните 3 месеца са заедно всеки ден, а от декември настоящата формация се готви за участието си в шоуто, което ги прави почти семейство.




18 различни характера на различна възраст трудно се комбинират, но ние успяхме да го постигнем. Има много пот и сълзи, но това не вълнува зрителя, каза още Миглена Георгиева. Във формацията няма слаби ученици, напротив те доказват, че могат да съчетават добре училището с танците, допълни тя. Според нея родителите трябва да насърчават децата си за любима извънкласна дейност, а не да ги възпират.