Снимат Lord of the Chefs в HRC Кулинарна Академия Добрич

Продуцентският екип на Слави Трифонов избра HRC Culinary Academy като най-доброто и единствено място в Източна Европа за заснемането на Lord of the Chefs. На 15 март по bTV започна излъчването на кулинарното състезание, стартирало в модерните кухни на HRC.

Снимат Lord of the Chefs в HRC Кулинарна Академия Добрич

Основателят на Академията Фредерик ден Холандер добави: „Ние сме много горди, че екипът на Слави избра нас за домакин на Lord of the Chefs. За нас е удоволствие състезателите да работят в нашите кухни и да се борят за престижната титла. Тук, в Академията, ние вярваме, че Lord of the Chefs ще доведе до огромен тласък на кулинарното изкуство в България. Навсякъде по света, кулинарните изкуства станаха много популярни през последните 10 години. Талантливи майстор-готвачи изградиха много успешни кариери. Надяваме се, че скоро това ще се случи и в България.”



Радваме се да споделим, че наша възпитаничка е конкурент в Lord of the Chefs. Сидония Радева беше на стаж в калифорнийския хотел Solage Calistoga като част от обучението й в кулинарна академията, където ресторантът със звезда Мишлен реши неин десерт да бъде включен в менюто на заведението, а сега тя е избрана от над 10 000 кандидати да бъде състезател в Lord of the Chefs. HRC Culinary Academy следи шоуто и всички от екипа подкрепят Сидония.”

Това лято можете да очаквате Cook with the Chefs - летните курсове на HRC Кулинари Академи в кухните на Lord of the Chefs. Записалите се ще имат възможността да научат тайните на италианската, френската и новата българска кухня или да се потопят в страната на изисканите напитки и вина, висшата кулинария и кафето. Курсовете Cook with the Chefs ще бъдат и отличен начин желаещите да се подготвят за следващото издание на Lord of the Chefs.

С любезното съдействие на Слави Трифонов през 2011/2012 учебна година 10 нови студенти на HRC Кулинарна академия ще получат стипендии, вариращи между 4000 и 8000 лева. Стипендиите са достъпни за всички кандидати.

Те могат да намерят повече информация за стипендиите, Слави Трифонов и HRC Кулинарна Академия на www.hrcacademy.com