Бареков в Добрич: Няма да влизаме в тайните схеми на Местан, Борисов и Доган

Добивът на шистов газ ще е харакири за плодородната Добруджа, категоричен е лидерът на "България без цензура"

Бареков в Добрич: Няма да влизаме в тайните схеми на Местан, Борисов и Доган

Социолозите са категорични, че България има нова политическа сила – това е съюзът на ББЦ, ВМРО, ЗНС и "Гергьовден". Единствената формация, която има силата и народното доверие да победи ДПС в избори, това сме ние, това сте вие. Така се обърна към жителите на Добрич, препълнили залата на Драматичния театър "Йордан Йовков" лидерът на "България без цензура" Николай Бареков. Градът е поредната спирка от националното турне за повишаване на самочувствието на българина, подет от партията и коалиционните й партньори, заедно с певицата Деси Добрева и танцьорите на Деси Добрева.



Защо "България без цензура" се оказа толкова страшна сила за Местан, Борисов и Доган?, попита риторично Бареков и сам отговори: "Защото няма да влизам в тайните им схеми. Ако са решили да си правят коалиция – да си правят, но аз съм убеден, че българският народ ще ги изхвърли от властта".

Българският преход ще свърши с влизането на ББЦ във властта и ще има възмездие за тези които ограбиха българския народ, посочи той. Няма да се провалим, защото осъзнаваме, че сме последният шанс за младото поколение български граждани. Пълните зали са индикация за това кой ще бъде победителят на 25 май – победителят ще сте вие, българският народ.

Имате гаранция, че Бойко Борисов няма да бъде повече министър-председател и тази гаранция се нарича "България без цензура". България трябва да гони своите интереси, крайно време е да спрем да се делим. Има партия, която пази интересите на Русия, има партия, която пази интересите на Америка, дори се намери такава, която да защитава интересите на Турция – тази на Касим Дал. Има вече партия, която ще пази българските национални интереси – "България без цензура" и коалиционните й партньори. Ние сме партията на България, подчерта Бареков.

Пред жителите на Добрич той отрече, че подкрепя проучванията за шистов газ в България и бе категоричен, че това би било харакири на нашата хранителница Добруджа. Зам.-председателят Ангел Славчев от своя страна разказа, че е един от хората, спасили Добруджа от добив на шистов газ по хидравличен метод, че е сред инициаторите на подписката, благодарение на която проучванията за шистов газ бяха забранени, но призна, че е нямало да успее без подкрепата на хората.