Светльо Петров: Целта ми е да бием във всеки мач, отборът заслужава подкрепа

Благодаря на агитката за призива, който отправи към публиката да не пречи, а да помага, тези фенове за пореден път доказват, че стоят зад отбора, те са с нас навсякъде - Банско, Разлог, Панагюрище, заяви изпълнителният директор на Добруджа Светослав Петров.

Светльо Петров: Целта ми е да бием във всеки мач, отборът заслужава подкрепа

Чувствам се много разочарован от отношението към мен и отбора, защото от година и половина аз и футболистите даваме всичко от себе си Добруджа да върви напред и мисля, че го постигаме, сподели той.



Призовавам на мача в събота и за в бъдеще да дойдат хората, които наистина искат да подкрепят Добруджа, а за тези, които искат да си изкарат негативната енергия, да псуват и да обиждат - има други места, заяви Светослав Петров.

Фактът, че имаме повече точки като гост отколкото като домакин говори достатъчно, каза изпълнителният директор на клуба от Добрич.

Не виждам от какво са недоволни зрителите - в серия сме от 7 мача за първенство без загуба, за 19 шампионатни срещи имаме само 3 загуби, Добруджа е най-младият отбор в групата, бюджетът ни е много по-малък от този на отборите, афиширали амбиции за А група и е съпоставим с отборите от втората половина в класирането, отбеляза Светослав Петров.

Който ме познава знае, че дори и на карти винаги искам да бия, моята цел е Добруджа да бие във всеки мач, аз съм най-щастливият човек, когато побеждаваме, колкото и да ми е трудно да намирам пари за премии след това, обясни Петров. Той е категоричен, че отборът ще преследва успеха в оставащите до края на сезона мачове и ако има възможност за класиране в А група, ще се възползва от нея.