Тоди: Готови сме да се борим да продължим серията си

Добруджа е в серия от 8 поредни шампионатни мача без загуба като гост - 4 победи и 4 равенства.

Тоди: Готови сме да се борим да продължим серията си

В събота, 5 април, от 16.00 часа в дербито на 19 кръг на Б група третият Добруджа гостува на петия Банско. Отборът от Добрич е с 31 точки, на 3 зад втория Хасково. Банско пък е с 27 точки.


Този път имахме повече време за тренировки, условията за подготовка са перфектни - времето е подходящо, теренът е в много добро състояние, коментира старши треньорът на Добруджа Светослав Тодоров. Очаквам да се получи добър мач в Банско, важно е да покажем на терена това, което тренираме, каза наставникът.

Той съобщи, че няма кадрови проблеми за предстоящото гостуване. Защитникът Иван Иванов, който заради контузия пропусна домакинството на Ботев (Враца) и капитанът Симеон Симеонов, който бе заменен принудително в тази среща, са възстановени и тренират наравно с отбора.

Готови сме да се борим да продължим серията си, заяви Светослав Тодоров. На Добруджа предстоят тежки гостувания на лидерите в групата. За последното отборът от Добрич загуби шампионатно гостуване на 17 август 2013 година. Добруджа е в серия от 8 мача без поражение за първенство на чужд терен - 4 победи и 4 равенства.