Валентин Николов оглави предизборния щаб на НФСБ за Добрич

Патриотичният фронт, обединен около НФСБ, проведе заседание с участието на националното ръководство и местните структури от областта.

Валентин Николов оглави предизборния щаб на НФСБ за Добрич

В Добрич днес са Валери Симеонов - съпредседател на НФСБ, Слави Бинев - НФСБ, депутат в ЕП, Борис Ячев - председател на НИЕ, Константин Бачийски - зам. председател на СЕК и Григор Велев - председател на Целокупна България.



На заседанието бе обявено, че председател на предизборния щаб на Патриотичния фронт за предстоящите евроизбори за област Добрич е Валентин Николов. Офисът на щаба на НФСБ в нашия град бе открит днес. Той се намира на ул. Страцин 1 - срещу Областна управа.

Листата за изборите ще бъде готова до края на март. Предстои всички партии от Патриотичния фронт да издигнат кандидатите си, обясни съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов. Той постави като цел пред коалицията да вземе три места в европарламента.

Ако изпратим в европарламента по-малко депутати от ДПС, значи сме загубили тази битка, коментира евродепутатът Слави Бинев. Тези избори за важни, тези избори са изборите за България, заяви той. Чрез ДПС Турция ще има свои представители в Европейския парламент, а другите партии там ще гласуват така, че да угодят на европейските си партньори, само НФСБ ще бъде гласът на българите, гласът на истинските патриоти, категоричен е Слави Бинев. Призовавам всички да разберат, че на 25 май предстои битка и българите трябва да победят, тази битка не е за ЕС, а за България, допълни още той. Според Слави Бинев в Патриотичния фронт се е събрала Атака в най-чистия си вид.

Ние сме коренно различни от всички останали партии и коалиции, само при нас интересите на България са над тези на партията, а също така държим да не сме партия от лидерски тип, като другите, заяви Валери Симеонов. Във връзка с промените в изборния кодекс, той се обяви за задължително гласуване. Сега ни управлява коалиция, за която са гласували 25% от българите, коментира Валери Симеонов. Според него при задължително гласуване ДПС може изобщо да не влезе в българския парламент. Той обаче е против провеждането на референдум по темата. Референдумът е поредният политически балон, с който президентът иска да повиши ниския си рейтинг и този на ГЕРБ, коментира Валери Симеонов. При провеждане на допитването едновременно с евровота, то той не би достигнал необходимия праг, за да е валиден, обясни съпредседателят на НФСБ. Валери Симеонов заяви още, че е против електронното гласуване, защото това е най-лесният начин за манипулиране на резултатите от изборите.


Офисът на предизборния щаб на НФСБ в Добрич е на ул. Страцин 1 - срещу Областна управа.