Ново работно място – вземете нещата в свои ръце

Търсенето на работа е труден период, който не винаги приключва с нейното намиране.

Ново работно място – вземете нещата в свои ръце


Ние сме Частно езиково училище „Леонардо да Винчи” към „Бестрейнинг” ООД - не сме най-старото училище с традиции от 100 години, но сме първото частно училище в град Добрич, което залага на конкурентно качествено обучение и с много търпение, труд и най-вече с любов, гради своята история. 

Към настоящия момент Частно езиково училище „Леонардо да Винчи” търси младежи до 29-годишна възраст (регистрирани в ДБТ като безработни), завършили Начална и/или Предучилищна педагогика, които да вземат участие в Проекта „Работни места за модерно образование”, схема BG051PO001-1.1.13 „Ново работно място”, по ОП РЧР.

Проектът протича условно на три етапа. Първи – избор на представители от целевата група (безработни младежи до 29 години, регистрирани в ДБТ), които да вземат участие в програмата. Вторият етап е организиране и провеждане на обучение по професионални и ключови компетенции от страна на фирмата бенефициент по програмата или от организация, която тя е наела да изпълни тази дейност. След успешно приключване на обучението фирмата бенефициент назначава младежите, които са завършили обученията успешно, на новооткрити работни места. Самото започване от страна на младежите на работа в предприятието бенефициент е третата част на проекта. 

С други думи, избраните младежи ще имат възможността да повишат квалификацията си в областта на ИТ, придобивайки Трета степен на професоинална квалификация по професия „Графичен дизайнер”- 600 уч. часа, както и ще преминат курс на обучение по Английски език – ниво B1 - 100 уч. часа.

Успешно завършилите курса на обучение ще бъдат назначени в Частно езиково училище „Леонардо да Винчи” като помощник учители и възпитатели през новата 2014/2015 година.

Начална дата за проектните дейности, в които ще се включат подбраните представители на целевата група е 10.02.2014 година.

Област и точно населено място на изпълнение на Проекта: Област Добрич, Община Добрич, град Добрич

 

Изисквания към кандидатите:

•По отношение на завършено образование:

- Минимална степен на завършено образование е  професионален бакалавър със специалност Начална и/или Предучилищна педагогика.

•По отношение на опита в подобна дейност/и:

- Младежите с опит в подобни дейности са с предимство, като се приема този в НПО-сектора и доброволческата дейност, стига те да бъде доказуеми и достоверни на уменията и компетенциите;

•По отношение на владеенето на език:

- Английски език – минимум ниво Elementary, владеене на допълнителен език е предимство.

•По отношение на личностни умения и компетенции:

- Комуникативни и презентаторски умения;

- Умения за бърза адаптивност и реакции в непозната среда;

- Уменията за писмено и устно изразяване;

- Умение за учене в и чрез опита;

- Способност да се работи ефективно в екип;

- Организираност на времето, средата и внимание към детайлите;

- Ориентираност към постигане на резултат.

•По отношение на мотивацията:

- При подбора ще бъдат взети под внимание мотивацията за учене и за професионална реализация в конкретната мултидисциплинарна професия.

 

Крайният срок за изпращане на кандидатури и заявки е 04.02.2014 година.

***Моля желаещите, отговарящи на критериите посочени по-горе, да предоставят пред териториалната дирекция на Бюрата по труда своята Автобиография, мотивационно писмо, копие от диплома и други документи за квалификация, препоръки/референции. 

За повече информация:  0888/ 337 234, Неда Андреева – Координатор на проекта

 

Настоящият документ е изготвен с финансовата помощ на Европейски социален фонд. "БесТрейнинг" ООД носи цялата отговорност за съдържанието на настоящия документ, и при никакви обстоятелства не може да се приеме като официална позиция на Европейския съюз или Агенцията по заетостта.