Камен Воденичаров: Много обичам добричкия край

Известният певец, актьор и тв водещ Камен Воденичаров имаше изява пред добричката публика снощи в клуб Бакарди. Заведението отбеляза петия си рожден ден и празника на дамите с концерт на Камен Воденичаров, DJ Rossko и Aiya. Днес Камен Воденичаров даде специално интервю за www.dobrichonline.com.

Камен Воденичаров: Много обичам добричкия край

Зареден съм с положителна енергия след снощното парти, сподели Камен Воденичаров. Бе много приятно, имаше много усмихнати хора в Бакарди, публиката бе много готина и лъчезарна и за това ми беше много приятно, заяви той.


 

Публиката в София понякога е кисела, тя е много разглезена, тъй като в столицата има много концерти и събития, коментира Камен Воденичаров разликата между партито в Добрич и тези в София.

 

Той е подготвил две нови парчета. Едното е съвеместно с DJ Rossko и се казва "Има игра". "Тихо е" пък е по музика на Момчил и текст на Дони.

 

От 9 години не съм бил в Добрич, сега градът изглежда чист и подреден, прилича на малко европейско градче, сподели впечателнията си от нашия град Камен Воденичаров.

 

Той изрази песимисточното си настроение относно българската музика. Тя все повече отива към хоби, отколкото към бизнес, отбеляза певецът. Тук сме решили, че всичко е безплатно, представете си един завод за шоколадови бонбони, в който всеки влиза и си взима от произведените бонбони, такава е ситуацията и с родната музика днес, смята Камен.

 

Коментирайки българската музика, нямаше как да не засегнем и темата за поп-фолка. Ето какво каза Камен за него: "Единственият жанр на музиката ни, който се развива успешно е поп-фолкът. Той еволюира през годините - във визия, видео, текстове. Това, което не ми харесва в поп-фолка е моделът на подражание. Тийнейджърките копират визията на пластмасова кукла, на секс-играчка - права коса, цици, устни..."

 

Попитахме Камен и защо все по-рядко групите и певците включват нашия град в турнетата си. Няма друга причина освен финансовата, смята той. Разходите за участие са много големи - пътувания, техника и др.

 

Имам много хубави спомени от концертите на КУКУ и Каналето в Добрич, върна се към 90-те години Камен Воденичаров. Сред запомнящите се моменти от нашия град е случаят, когато Стефан Рядков по време на концерт се спъва и пада по стълбите на Летния театър. С колегите много се смяхме, спомня си Камен.

 

Той даде и една прогноза за Евровизия 2011. Всяка година се търси нещо различно, нещо ново в сравнение с предходната, така че сега победителят няма да е жена, а песента няма да е балада. Мъж или група ще спечели Евровизия, прогнозира шоуменът.

 

В края на нашия разговор Камен Воденичаров сподели: "Много обичам вашия край. Тук всичко е много красиво - равнината, морето до Шабла и Каварна."

 

Публика и изпълнители останаха доволни от купона в БакардиПублика и изпълнители останаха доволни от купона в Бакарди