Бареков: Още на изборите тази година ще сме в ТОП 3 по резултат в Добричко

В града и областта ще имаме изключително висок резултат на евроизборите, заяви лидерът на "България без цензура".

Бареков: Още на изборите тази година ще сме в ТОП 3 по резултат в Добричко

Николай Бареков



С водосвет, отслужен от архиерейския наместник отец Иван Дойчев, бе открит офисът на Гражданско движение "България без цензура" в Добрич. Той се намира на бул. "25-ти септември" № 23, блок Пирин.

На откриването присъстваха лидерът на партията Николай Бареков, Калина Крумова - ръководител на проекта "Евромайки", председателят на Общинския съвет в Балчик Виктор Лучиянов, който напусна ГЕРБ, за да се присъедини към "България без цензура", членове, съмишленици и симпатизанти от всички общини в областта.

Ние ще работим за Добрич, за решаване проблемите на гражданите му, заяви Бареков. В Добрич и в цялата област ще имаме изключително висок резултат на евроизборите и ще сме сред първите три партии, прогнозира той. Тук има много сериозни процеси на разпад на ГЕРБ, съобщи Бареков. Той очаква "България без цензура" да спечели между 2 и 4 места в европарламента.

До 20 февруари ще се проведат общински събрания на партията и ще бъдат избрани общински лидери, след което ще се избере и областен председател за Добрич. Областен координатор е Николай Нейчев.

След откриването на офиса, Николай Бареков се срещна с членове и симпатизанти на "България без цензура" от Добрич в конферентната зала на хотел "България".

Николай Бареков

Николай Бареков