Рап, кушии и гостуващи спектакли в Генерал Тошево

На 11 март (петък) от 17.00 часа в залата на Народно читалище "Светлина - 1941" в Генерал Тошево ще се проведе Хип хоп концерт с участието на изпълнители от Добрич, Велико Търново и Генерал Тошево, сред които Rois G, Chef0o, Kam0flaga, Belvedere, Sten, Kiara, Drunk, MJ, Taira, Berko-G и други. Входът е свободен.

Рап, кушии и гостуващи спектакли в Генерал Тошево

От община Генерал Тошево съобщават още, че заедно със Спортен клуб за конна езда "Пегасос" организират турнир по конен спорт в памет на доц.д-р Тодор Тодоров. Турнирът ще се проведе на 12.03.2011г. от 10.30 часа на паркура на тренировъчното игрище. След края на турнира са организирани кушии с несъстезателни коне, състезания с магарешки колички - зад тренировъчното игрище и състезания с магарета на улица "Витоша".

 

От 29 март до 1 април 2011 г. включително Община Генерал Тошево и НЧ „Светлина-1941” ще организират традиционните Празници на хумора и шегата в град Генерал Тошево. През тази година програмата включва спектакъл на ДТ “Сълза и смях” гр.София, спектакъл “Щръклица” на ДТ “С.Доброплодни” гр. Силистра, спектакъл “Хитър Петър” на ДКТ “Д. Габе” гр.Добрич, атракционна клоунада “Мемо” гр.Варна, изложба карикатури и традиционното карнавално шествие “Голямата усмивка”.