Впечатляващо представяне на БАСФ на срещата на Националната асоциация на зърнопроизводителите

„Иновацията е това, което отличава лидера от последователя“ (Стив Джобс). БАСФ търси иновацията не само в продуктите, които лансира на българския пазар, но и в подхода си към пазара, към земеделците професионалисти и заедно да работим За печелившо Българско земеделие“, заяви Ваня Горчева, Мениджър за страната на БАСФ, отдел Растителна защита.

Впечатляващо представяне на БАСФ на срещата на Националната асоциация на зърнопроизводителите

Ние затова сме тук – всяка година да предлагаме нещо ново от портфолиото на БАСФ, да търсим най-добрите решения за българското земеделие, за да можем с ноу-хауто, което сме натрупали в годините, да дадем най-правилния съвет на българските земеделци. Успехите идват тогава, когато човек си обича работата и се труди с отдаденост, така както го прави целият екип на БАСФ“, допълни г-жа Горчева.



В интерактивен формат на презентиране, БАСФ представи  иновативните си продукти. Или иначе казано БАСФ в свой си стил – винаги различни, винаги интересни и на ниво.

С поредица от въпроси към публиката хора от екипа на БАСФ представиха предимствата на различните продукти от портфолиото. Не се намери човек, който да сбърка отговорите, а най- бързите получиха ваучери за безплатни продукти. Това означава само едно -  БАСФ е марка за класа в растителната защита. Мярка, която всеки познава и на която успешно се доверява. В кратки презентации, стопаните видяха акцентите в най-новите предложения на фирмата.

Уникалната нова формулация на Стомп Аква с микрокапсули, в които е разположено активното вещество. Това позволява на препарата да се разпределя оптимално по повърхността на почвата и да е ефективен дори и при сухо време, недобра почвообработка и растителни остатъци.

В най-динамичния сегмент - фунгициди в житни култури, БАСФ представи 5-те си фунгицида:

Дует Ултра – Ултра фунгицид на ултра цена с най-много епоксиконазол, 4 седмици защита от болести включително септориоза и ръжди.

Танго Супер - Изборът на познавачите с 5-6 седмици защита от болести и единствената формулация с газова фаза.

С уникална формулация е и Капало – фунгицид в житни с 5-6 седмици защита от болести, с три активни съставки, които гарантират тотална защита от болести. Единствената по рода си Stick & Stay формулация пък прави продукта да изглежда съвършен.

Алегро е фунгицида от концепцията AgCelence, който защитава растенията от болести, подобрява физиологията и устойчивостта им на стрес.

Превъзходството в земеделието с марка AgCelencе е продължен с Диамант. Фунгицидът носи всички белези на останалите продукти от иновативната концепция – пълна защита от болести, елиминиране вредното въздействие на стреса и възможност на посевите да отключат пълния си добивен потенциал.

Представянето завърши с екипно пожелание от страна на БАСФ за успешна година, качествени добиви, по-високи печалби и посланието на Ваня Горчева всеки от нас да се стреми към иновацията, която ще го изведе на лидерски позиции.