Създават детски музикален театър в Добрич (+видео)

От месец ноември Спортен комплекс "Русалка" започва 2 нови дейности, изцяло насочени към децата. Те са лечебна физкултура и детски музикален театър.

Създават детски музикален театър в Добрич (+видео)

Театър "Браво" набира деца от 6 до 16-годишна възраст.



Това е образователен проект, който ще даде възможност на децата да развият духовните и творческите си способности, обясни Николета Ненчева - мениджър на плувен комплекс "Русалка". В театър "Браво" децата ще се чувстват щастливи, целта е те да се забавляват, допълни тя.

Седмично обучението включва 2 часа пеене, 2 часа актьорско майсторство и 5 часа хореография. С децата ще работят опитни и професионални педагози и хореографи като Лана Анзаридзе и Атанас Месечков.

Всяко дете обича да пее и да е на сцената, заяви Лана Анзаридзе - ръководител на Детски музикален театър "Браво". Тя е от Беларус, завършила е Театрална академия със специалност Актриса в музикален театър, вече има опит с детски трупи в родината си, които е амбицирана да предаде в Добрич.

Записването в Детски музикален театър "Браво" се извършва на рецепцията на плувен комплекс "Русалка" и на телефони: 0889 771 000 и 0890 249 999.

Вижте във видеото още подробности за това какво представлява детският музикален театър: