DJ Свещеник пуска музика в София!

На втори март клуб Spacer ще бъде домакин не един от най-големите DJ и продуценти на Drum n Bass музиката - Дан Гришам, по-известен като Nu Tone.

DJ Свещеник пуска музика в София!

Nu Tone започва кариерата си преди 10 години. Не след дълго той е привлечен от звездната компания на продуценти - могъщите Хоспитал рекърдс. Тук печелившата му формула от бърз фънки джънгъл, подправен с ретро семпли и сърцераздирателни вокали, го превръща в любимец на публиката и на водещите имена от сцената.


 

През 2005 година бял свят вижда дебютният му албум "Brave Nu World" . Вторият албум на Дан идва през 2007 г., за да затвърди марката Nu:Tone на liquid drum and bass сцената. На следната година той обединява сили с брат си Logistics и Commix за издаването на "The Future Sound of Cambridge", обрал овациите на публика и критика.

На 28 февруари излиза дългоочаквания трети албум на Nu:Tone - "Words and Pictures". Това безспорно е най-амбициозният проект на Дан досега, зареден с последните тенденции в drum and bass музиката и подсладен с участието на куп приятели и звезди: 4 Hero, Ben Westbeech, Natalie Willams, Stac, Logistics, Heidi Vogel, Lisa Milett, Kyan и Sophie Paul.

Два дни по-късно Дан ще го представи на българската си публика.

От българска страна, участие ще вземат DJ-те: Kenobi (Гръм и Бяс); Panega (The Circle); Konspirator (HMSU); Smartech (Drumrollerz); Monotype (DubplateTerra).