Детски празнични прояви в зоопарка и на центъра в неделя

Детско – юношески празник "В света на приключението" и Музикално – творческа еко работилница се организират в Добрич по повод 25 септември.

Детски празнични прояви в зоопарка и на центъра в неделя

На 22 септември /неделя/ от 10.00 до 15.00 ч. в Центъра за защита на природата и животните децата на Добрич могат да се включат в Детско-юношеския празник „В света на приключението“, организиран  от клуб „Изследовател“ със съдействието на Община град Добрич.



Отново на 22.09.2013г. /неделя/ на площад "Свобода" с начален час 16:00 ч. ще се проведе музикално-творческа еко работилница. Детска работилничка "Наталинко" - гр. Варна ще ни покаже как можем лесно да си направим ръчна хартия като използваме само естествени материали и какво бихме могли да сътворим от нея. Работилницата е подходяща както за деца, така и за възрастни, като за по-малките деца е желателно да са с придружител, който да им помага. От 18:30 ч. ще започне концерт на вокално-инструментална група "Зора" (гъдулка, тамбура, гайда, кавал, мандолина, бас китара, перкусии), познати вече на добричката публика с предходни изяви в Миновото кафене в ЕК ”Стария Добрич” и Огледална зала „Нели Божкова”. Те ще изпълнят на живо както свои авторски, така и автентични песни от българския фолклор. Артисти от Сдружение "Пауър Джъмп" - Варна ще представят атрактивни демонстрации по бокинг /скачащи кокили/, както и огнено шоу (въртене на пой). Събитието е част от проявите, посветени на 25-ти септември - Ден на град Добрич и се реализира с любезната подкрепа на Община град Добрич.