Нов успех в контролите, Добруджа победи Спартак (Варна)

Продължават силните игри на Добруджа в подготвителния период. В контрола, завършила преди минути в Аксаково, добричлии победиха лидера в Североизточната В група Спартак (Варна) с 3:1.

Нов успех в контролите, Добруджа победи Спартак (Варна)

Соколите откриха от дузпа в 5 мин. Още до почивката обаче футболистите на Добруджа постигнаха пълен обрат в резултата. Недко Англов изравни в 23 мин., а в 39 мин. капитанът на добричлии Симеон Симеонов бе точен от дузпа и изведе тима си напред в резултата. 12 минути преди края Младен Димитров фиксира крайното 3:1 за Добруджа.


 

Бившият национал Милен Петков, който през пролетта ще играе за Добруджа, започна като титлуляр в днешната контрола срещу Спартак и бе на терена до самия край на мача. Той отново остави отлични впечатления с играта си. Милен Петков асистира за третия гол на жълто-зелените, като центрира образцово от фаул към Младен Димитров.

 

Проверката бе втора между Добруджа и Спартак (Варна) за тази зима. Първата завърши наравно - 1:1. В останалите си контроли Добружда загуби минимално от третия в А група Черноморец (Бургас) - 0:1, победи с 2:0 осмия в елита и носител на купата Берое, надигра Светкавица с 3:1, а областното дерби с Черноморец (Балчик) завърши без отбелязани голове.