Енерго-про организира публично обсъждане на проект на нови общи условия за продажба на ток

Енерго-Про Продажби стартира процедура по публично обсъждане на проект на Общи условия за продажба на електрическа енергия (ОУ). В съответствие с изискванията на Закона за енергетиката, ОУ ще регламентират правата и задълженията на електроснабдителното дружество и всички потребители на електроенергия, присъединени към електроразпределителната мрежа на ниво ниско напрежение.

Енерго-про организира публично обсъждане на проект на нови общи условия за продажба на ток

На 14 юни компанията публикува проекта на интернет страницата www.energo-pro.bg и във всички центрове за обслужване на клиенти. В продължение на месец клиентите и потребителските организации имаха възможност да се запознаят със съдържанието на проекта и да внесат своите предложения и коментари по текстовете на електронна поща, на телефон 0700 161 61 или на адреса за кореспонденция на компанията във Варна.


Предложения по съдържанието на Общите условия за продажба на електрическа енергия клиентите могат да представят и по време на публичното обсъждане, което Енерго-Про Продажби ще проведе на 16 юли от 15.00 часа в зала 4 („Пресцентър”) на Фестивален и конгресен център, на бул. "Сливница" № 2 във Варна.