Инструкторът по канго джъмпс № 1 в света води курс и в Албена

Припомняме, че Кинга Себастиан откри клуба по канго джъмпс в комплекс Русалка в Добрич, във вторник с майсторски клас. Треньор в клуба е нейната възпитаничка Николета Ненчева - лицензиран инструктор по канго.

Инструкторът по канго джъмпс № 1 в света води курс и в Албена

Днес почиващите във ваканционно селище „Албена“ имаха невероятния късмет да свалят калории и да качат адреналина си с най-новото предизвикателство на кардио-спортовете – Кaнго Джъмпс с Кинга Себестиан – инструктор №1 в света! Тя е национален треньор и дистрибутор за Швеция, Норвегия, Румъния и България на този вълнуващ спорт. Кинга започва кариерата си на инструктор по аеробика, фитбол и пилатес преди 15 г.



Освен това тя е дипломиран диетолог и развива опита си в работа с деца с наднормено тегло. Канго Джъмпс е фитнес програмата, която я прави известна през 2010 г. в Швеция. Обувките са проектирани специално за целите на този спорт. С тяхна помощ Кинга стремглаво вдига всяко настроение поне до 2.50 м.

В днешната тренировка, която се проведе на сцената до басейна на петзвездното бижу в курорта хотел „Фламинго Гранд”, активно участие взеха аниматори от всички екипи в Албена. В началото на август в Перлата на родното ни Черноморие ще се проведе и дълъг уикенд с Кинга Себастиан.