Тафо Великов със сет на WakeЪп! фестивала

Тафо Великов със сет на WakeЪп! фестивала
Добричлията, известен с артистичния псевдоним Digital Nottich, е поканен да представи музиката си на вече традиционния фест край Пловдив.

Третото издание на WakeЪп! се нарича "Празникът на Слънцето" и ще се проведе в трите най-дълги дни за годината - 21, 22 и 23 юни, сред природата на Родопа планина, над град Куклен, на 15 километра от Пловдив.


Гости и участници ще преживеят заедно началото на лятото, лятното слънцестоене, пълнолуние и Еньовден - култов български празник от древността до наши дни. Очаква се всички 2 000 билети да бъдат рапродадени.


В тридневното горско приключение ще се изявят 159 изпълнителя от 20 музикални стила.


Сред тях е и добричлията Станислав Великов. 22-годишният Тафо ще бъде единственият, който ще пуска дъбстеп на фестивала.


Неговото участие ще е първата вечер. Преди него на сцената ще бъдат известни български хип-хоп изпълнители като Нокаут и Top Stoppers.


Едночасовият сет на добричлията, чийто артистичен псевдоним е Digital Nottich, ще включва предимно авторска музика в стил етно дъбстеп.


Селекцията, която ще смесва на живо, ще завърши с дръм енд бейс.


Припомняме, че преди година Станислав Великов издаде албума "Enter My World", включващ 14 парчета.


По една песен на добричлията пък бе включена в трите компилации Ethnostep на немския лейбъл "Subbass Records". В тях са подбрани най-добрите песни от цял свят в този стил музика - комбинация от модерно електронно звучене и стари автентични етно мелодии.


Чуйте една от песните на Digital Nottich - "Gaidastep". Тя е от албума "Enter My World" и към нея има клип:


 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+