Преглед на спортния печат - 8 февруари

в. "МЕРИДИАН МАЧ": "Левски гази и без Гарра"

Левски записа първа победа на лагера си в Кипър, след като надви с 1:0 фестия в Полша Белхатов. ..Сините" стигнаха до успеха без Гарра Дембеле и останалите титуляри, които получиха повиквателни за националните си отбори - Милиев, Минев. Гаджев и Дарко Тасевски. Първия си гол за тима на Ясен Петров отбеляза новото попълнения Марко Видович от фаул в 85- ата минута.

Преглед на спортния печат - 8 февруари

"Руснаци и украинци в битка за Маркиньос"
Руският Криля Советов и украинският Металург (Донецк) са в битка за подписа на голмайстора на ЦСКА Маркиньос. Руснаците, които привлякоха Райе МЪоли и Стив Ренет от Славия, са готови да извадят исканата от „червените" сума 500 000 евро. След днешната контрола между ЦСКА и Металург (Донецк) пък ще стане ясно дали украинците ще надцакат руснаците за бразилеца.


в. "7 ДНИ СПОРТ": "На Герена бият сина на Кокала, той припада"
Синът на треньора на Славия Емил Велев-Кокала беше бит до припадък на Герена вчера. 18-годишният Томас Велев, който е баскетболист в школата на Левски, пострада снощи пред залата на стадион "Георги Аспарухов". Той е бил млатен от трима души, за които няма данни дали са арестувани.

"Стойчев: Не чакайте да ходя по вода"
41-годишният Радостин Стойчев бе представен като треньор на националния отбор по волейбол. Той разкри идеите си в дълъг разговор с много журналисти в "Гранд Хотел София".
Екипът на Стойчев включва 18 човека, от които трима работиха и с предшественика му Силвано Пранди. Това са стратегът Камило Плачи, д-р Динко Захариев и масажистът Петър Атанасов. "Не чакайте да ходя по вода", предупреди Стойчев.

 

в. "ЗАСАДА": "Моряци спряха контрола с бой"
Контролата на "Черно море" с босненския "Челик" В Турция не завърши. Причината е, че футболистите на двата отбора се сбиха В 40-ата минута, когато резултатът беше 1:1. Заради мелето съдията се принуди да прекрати срещата.

"И Радуканов готов да бяга от ЦСКА"
Милен Радуканов стана поредният треньор в ЦСКА, който вдигна ръце от своеволията на началниците си. Според близки до съблекалнята на "червените" младият спец бил готов да избяга от "Армията", ако босовете му докарат легиона от бразилски анонимници, за който се заговори в последните дни.