Звезда от турския сериал „Великолепният век” пристига в Албена

Беазит - малкият син на Сюлейман Великолепни в турския хитов сериал „Великолепният век”, пристига днес в Албена, съобщават от пресцентъра на курортния комплекс. Той се казва Ерхан Джан и е само на 14 години.

Звезда от турския сериал „Великолепният век” пристига в Албена
Поводът за визитата му в българския курорт е престижният международен конкурс Best child model of the world 2013. Талантливият актьор е сред най-известните деца в Турция, а миналата година бе избран за най-добър детски модел в света.

Ерхан ще присъства на гала шоуто на 31 май – петък, от 20 часа във Вариетето в Албена. Спектакълът, по време, на който ще бъдат избрани най-красивите модели сред децата на планетата, ще продължи близо 3 часа. Участват 45 момичета и момчета от Русия, Южна Африка, Пуерто Рико, САЩ, България, Украйна, Кипър и др. държави. Всички имат атрактивни костюми и са пристигнали в България със своите щабове, включващи известни дизайнери, гримьори, фризьори.

Два дни с участниците бе и фолк певицата Джина Стоева, която бе в курортния комплекс, за да забавлява абитуриентите. Децата си направиха снимка за спомен с родната ни изпълнителка и взеха автографи от нея.

Конкурсът е част от международния конкурс „Най-добър детски модел на света”, собственост на фирма Сан Продъкшън и г-н Силвестър Лолов, както и от световната верига конкурси за професионални модели “Best Model of the World”, който се провежда oт 1987 г., а през 2009 и 2011 г. България му беше домакин. Партньор на организаторите т.г. е „Албена” АД.

best1_600