Шампион благодари на треньор от Добрич

Страшно съм благодарен на Галин Костадинов, че ми помагаше в Добрич, научих доста от него, заявява гюлетласкачът Георги Иванов в интервю за Sporta.bg.

Шампион благодари на треньор от Добрич

Олимпиецът Георги Иванов от клуб "Павел Павлов" - Враца спечели 7-ма титла от Държавното първенство по хвърляне на гюле и тласна страхотните 20.59 метра на турнира „Академик" в Добрич, с което стана лидер в европейската ранглиста. Преди състезанията, близо месец той се подготвя при добричлията Галин Костадинов - участник на олимпийските игри в Атина през 2004 година, треньор и състезател на СКЛА "Добруджа 99".


 

"В Добрич се подготвях качествено, благодарение на Галин Костадинов, който ми помага за тласкащите тренировки.", казва Георги Иванов, цитиран от Sporta.bg.

 

Той коментира и липсата на сериозна конкуренция у нас.

 

"На времето, когато Галин Костадинов се състезаваше, беше добре, защото имаше интрига. Аз съм по-малък от него и ако той не беше се разболял, можехме да се състезаваме качествено поне двамата с него. За съжаление, той се разболя и не може да се състезава вече на това ниво.", коментира Георги Иванов пред Sporta.bg.