Последвай Добрич Онлайн във Фейсбук

Абонирайте се за новостите във Фейсбук профила на Добрич Онлайн и ще бъдете своевременно информирани за всичко случващо се в града и региона.

Последвай Добрич Онлайн във Фейсбук

Тъй като броят на приятелите ни в социалната мрежа достигна максималния - 5000, а ежедневно получаваме нови заявки за приятелство, ви информираме за още една възможност да следите публикациите ни във Фейсбук.

 

Ако не сте наш приятел, но искате да бъдете, можете чрез вашия личен профил да станете наш последовател на този адрес: http://www.facebook.com/dobrichonline.

 

По този начин ще сте информирани за всичко ново в Добрич Онлайн веднага след публикуването му.

 

В нашата медия ще намерите новини от всички сфери на обществения живот - криминални, политически, спортни, културни и въобще информация за всичко, което ни заобикаля и реално влияе на нашия живот. Винаги може да намерите актуална информация за предстоящите спирания на тока и водата, програмата на киното, драматичния и кукления театър, предстоящите събития в Добрич, промоциите.

 

Добре познати сред добруджанци и харесвани са рубриките ни "Добричлии в чужбина" - интересни истории от първо лице на наши съграждани по всички кътчета на планетата; "Гласът на младежта" - светът през очите на една усмихната тийнейджърка от Добрич - Златина Стефанова; "Лексикон", от който опознавате известните с професията си добричлии в по-личен план; "Нощният живот на Добрич", в чиято емоция ни пренасят снимките на фотографа Мартин Иванов, "Сладурковци" - очарователните деца на Добруджа, заснети от фотографа Николета Ненчева.