Зали за пушене вече във всички заведения в Генерал Тошево

Зали за пушене вече във всички заведения в Генерал Тошево
От днес вече всички заведения в централната част на Генерал Тошево са със специални зали за пушачи, съобщават за www.dobrichonline.com от сайта toshevonews.blogspot.com.

В началото на месеца новата наредба завари собствениците неподготвени и пушенето беше невъзможно за клиентите, но само за няколко седмици бяха направени нужните промени в статута на заведенията и бяха изградени залите за пушачи и непушачи.

 

toshevonews.blogspot.com напомня на гражданите, че в залите, в които се допуска тютюнопушене трябва да работи непрекъснато вентилация и да има специална светеща табела, която да показва това. Забранено е посещението на зоните за пушене от лица под 18 години, като същото важи и за единствената дискотека в град Генерал Тошево, която според новите правила може да е цялата за пушачи, но не бива да се допускат непълнолетни лица.

 

За нередности при спазване на наредбата за ограничаване на тютюнопушенето има разкрита 24 часова телефонна линия към РИОКОЗ - Добрич. За сигнали за нарушения може да се обаждате на номер:0882611045.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+