Движение ДНЕС ще помага на трудно подвижни добричлии да гласуват

Доброволци на движение „ДНЕС” ще помагат на трудно подвижни хора да дадат своя вот в референдума за бъдещето на ядрената енергетика у нас. Гражданското движение ще следи и за евентуални нарушения на процеса на гласуване.

Движение ДНЕС ще помага на трудно подвижни добричлии да гласуват

Доброволци на Движение за национално единство и спасение „ДНЕС” ще помагат на трудно подвижни самотни възрастни хора и граждани с опорно двигателни и зрителни проблеми, които желаят да дадат своя вот в референдума за бъдещето на ядрената енергетика у нас, да стигнат до секциите за гласуване.



За целта желаещите да се възползват от напълно безплатната помощ могат да се обърнат към приемната на движението – гр.Добрич, ул.”Д-р Константин Стоилов” №3, тел.:0887/295-191, e-mail: dnes_db@abv.bg, всеки ден от 10.00 до 15.00 часа, включително на 27 януари 2013 г.


С цел по-добро планиране организаторите апелират заявките да се подават до събота (26 януари), макар че такива ще се приемат и в самия ден на вота (27 януари).


Доброволците на „ДНЕС” се ангажират и с приемане на сигнали за евентуални нарушения на процеса на гласуване. Получените сигнали за нарушения ще бъдат изпращани на Районната избирателна комисия.


„ДНЕС” призовава всички граждани, които желаят с личните си автомобили на 27.01. да дойдат в приемната на „ДНЕС” и заедно, солидарно и доброволно да направят граждански жест, да помогнат на трудно подвижни възрастни и самотни хора и на такива с опорно-двигателни и зрителни проблеми, като ги придружат да стигнат до секциите за гласуване. Добре дошъл е всеки, който прецени, че е негов обществен дълг да помогне на своите съграждани.