Отбор на ВУМК представя страната ни в състезание по мениджмънт в Холандия

Отбор на ВУМК представя страната ни в състезание по мениджмънт в Холандия
Отбор от четирима български студенти на Висше училище Международен колеж ще вземе участие в международното състезание European Mise en Place Cup между Европейските висши училища по мениджмънт в туризма през януари 2013.

Българският отбор е единственият от нашата страна, поканен на състезанието, което ще се проведе в Амстердам, Холандия. Темата на надпреварата тази година е „Мениджмънт на круизни пътувания“.

Тимът на младежите се състои от  – Десислава Илиева (Варна), Бети Димитрова (Ловеч), Александър Янкулов (Варна) и Атанас Гуглев (Варна), второкурсници в специалност  Хотелски мениджмънт във ВУМК.  Съревнованието е едно от най-престижните в туристическата индустрия, което дава уникална възможност на най-добрите студенти от цяла Европа да премерят сили и да представят своята държава. Тази година, освен от България в състезанието ще вземат участие близо 30 студентски отбора от около 10 държави - Швейцария, Австрия, Франция, Холандия, Германия, Чехия, Испания, Великобритания и др.

Висше училище Международен колеж единственото поканено българско висше училище и изпраща за трети пореден път състезатели на EMCup. На последното състезание отборът от България зае 6-то място в общото класиране.

Студентите се надяват на подкрепа на Фейсбук страницата на отбора IUC#EMCup2013, колкото повече фенове бъдат набрани предварително, толкова по-нагоре се изкачват в класирането. Техният видеоклип, можете да видите тук.

Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+