Наградиха ученици в конкурс за есе и стихотворение

Наградиха ученици в конкурс за есе и стихотворение
Зам. областният управител Стефка Генчева награждава Симона Георгиева от ЕГ "Гео Милев"
В конкурса за есе и стихотворение на коледна тематика, организиран от "Арт център Добрич", днес бяха наградени 6 деца от областта.

Заместник областният управител Стефка Генчева награди в раздела за есе класираната на първо място Симона Георгиева от Езикова гимназия "Гео Милев" за творбата  "Коледни сънища". На второ място в същия раздел е Рая Цанкова от VI А клас на ОУ "Христо Ботев", а на трето - Велизар Тодоров от  ОУ "Христо Смирненски".

 

В раздела за стихотворение на коледна тематика бяха наградени: първо място за Синем Орхан от СОУ „Димитър Талев“ за стихотворението „Весела Коледа“, второ място за Абил Абилов от ОУ „Отец Паисий“ - село Лозенец, община Крушари и трето място за Пламен Мехмед от ОУ „Отец Паисий“ - село Нова Камена, община Тервел. 

 

В конкурса взеха участие над  150 деца от цялата област. Младите творци бяха наградени с книги на известни автори, предоставени от Политическа Партия ГЕРБ.

 

Синем Орхан от СОУ „Димитър Талев“ е победител в раздела за стихотворениеСинем Орхан от СОУ „Димитър Талев“ е победител в раздела за стихотворение 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+