В Карлово непълнолетна сводничи на български момичета с цигани

"Прекарвала" 13-14-годишни момичета за по 5-10 лева на роми.

В Карлово непълнолетна сводничи на български момичета с цигани
17-годишна е сводница на малолетни и непълнолетни български момичета в Карлово, съобщиха близки до полицията източници на БЛИЦ. Девойката, която заради възрастта си е недосегаема от закона, „прекарвала” 13-14-годишни за по 5-10 лева на роми. Сводническата афера се разиграва от близо година в Карлово, но няма как да бъде доказана, а тарторката на продаващите плътта си български тинейджърки да бъде осъдена.

Многократно тя е викана в Детска педагогическа стая, с нея се занимават и различни комисии и специалисти в общината, но работата на малолетните жрици на любовта не секва. Преди повече от месец пък в подбалканския град бе подаден сигнал в полицията от 12 годишна, че е брутално изнасилена от ром.

Тогава обяснението, че девойката била завлечена от 19 годишния циганин зад блок в Карлово и педофилът се гаврил с нея, докато приятелите му пиели бира наблизо нажежи обстановката. При разследването обаче се установява, че детето не е било девствено и доброволно е правило секс с рома, който бил познат на нейна приятелка. Не е изключено въпросната позната да е именно 17 годишната сводница, казаха криминалисти. Детето признало, че е излъгало за изнасилването, защото се страхувало от гнева на родителите си.

По непотвърдена информация, 17-годишната сводница е племенница на известен пловдивски съдия.