Новият брой на "Антимовски хан" излезе от печат

Това е третият брой за 2012 година на списанието за животопис и култура на Сдружението на писателите в Добрич

Новият брой на "Антимовски хан" излезе от печат
В него ще се срещнете със стихотворенията на Александър Белчев, Петранка Божкова, Иван Ставрев и Ангел Веселинов; разказите на Христо Карастоянов, Красимир Бачков и Мюмюн Тахир и статиите на Петър Крумов, Любомир Кутин, Христо Боев и Драгомил Георгиев – обединени в рубриката "Ракурси", подкрепяна от Национален фонд "Култура".

Обръщаме внимание на 50-годишнината на Куклен театър "Дора Габе", непознатия Иван Бунин, хлебаря-художник Ангел Томов, прототипа от разказа "Българка" на Й.Йовков – баба Минка...

През месец ноември ви предлагаме да не пропуснете възможността да държите в ръце това списание. Може да се абонирате за идната 2013 година сега.

За читателите, които досега не са се докосвали до това уникално културно издание на Добруджа, ще кажем, че то отразява творчеството на автори от всички литературни краища на България и го разпространява из страната. На страниците му можете да срещнете творби както от известни така и от неизвестни, но талантливи автори. Издават се четири книжки годишно, на тримесечие. Каталожен номер: 2634, а абонаментът за годината, който може да направите във всеки пощенски клон е 20 лв.