Още един заместник областен управител на Добрич до края на месеца

Искам всеки ден да се прибирам удоволетворена, че съм си свършила работата, заяви на първата си пресконференция новият заместник областен управител на Добрич Стефка Генчева.

Още един заместник областен управител на Добрич до края на месеца

Тя е назначена от вчера, а ресорите й са образование, култура, здравеопазване и социални дейности.


 

Педагог съм, от 10 години съм в сферата на образование, започнах като учител, а след това бях директор на ученическото общежитие, затова се чувствам най-уверена в ресор образование, за останалите също имам познания, обясни Стефка Генчева. Аз съм човек, който не се плаши от работа и задачи, искам всеки ден да се прибирам удоволетворена, че съм си свършила работата, заяви тя.

 

Докато има желаещи да се записват в професионалните училища в Добрич и да изучават техните профeсии, ние сме длъжни да им ги осигурим, коментира визията си за бъдещето на професионалните гимназии в града Стефка Генчева.

 

На днешната пресконференция областният управител на Добрич Желязко Желязков обясни, че има още един свободен щат за негов заместник. Без да се ангажира с конкретна дата, той очаква до края на месеца да стане ясно кой ще е другият назначен на тази длъжност.