Избраха новия заместник областен управител на Добрич

Стефка Генчева встъпи в длъжност като заместник областен управител.

Избраха новия заместник областен управител на Добрич

Със заповед на Министър-председателя Бойко Борисов на овакантената длъжност заместник областен управител на Добрич е назначена Стефка Генчева. Днес Областният управител Желязко Желязков представи своя заместник и съобщи ресорите, които поема - образование, култура, здравеопазване и социални дейности.


 

„За мен е чест да работя в Областна администрация Добрич – заяви Стефка Генчева. - Осъзнавам голямата отговорност, която поемам и разчитам на целия екип да продължим заедно напред и да отговорим на високите очаквания на обществото към държавната администрация”.

 

Стефка Атанасова Генчева е на 32 години. По образование е педагог. Родена е в Сливен, омъжена за добруджанец. Има син първокласник. 

 

Стефка Генчева е назначена на длъжността заместник областен управител на област Добрич със заповед на премиера Бойко Борисов, след като предшественикът й Тодор Георгиев влезе в Народното събрание като депутат от ПП ГЕРБ. Той наследи Ваня Донева, която бе избрана за председател на Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори.