Даскалица изпрати голите си снимки на ученици, наказват тях, защото ги разгледали

Палава даскалица случайно изпрати снимки на голата си гръд на свои ученици.

Даскалица изпрати голите си снимки на ученици, наказват тях, защото ги разгледали

По-потресаващото в случая е, че не учителката, а учениците пострадали от инцидента. Управата на школото решила да го изгони, защото те разгледали снимките, съобщава в. “Сън”.


 

Учениците си играели с училищен iPad по време на урок, когато снимките с голите цици на даскалката цъфнали на екрана на устройството. Предполага се, че iPhone-ът на учителката случайно се е синхронизирал с таблета и прехвърлил всичките й голи снимки.

 

Четирима ученици, играели игра на iPad-а, кликнали на папката и били потресени. В резултат на случката на учениците е било забранено временно да посещават учебните занятия и са били заплашени с изключване от средно образователно училище Хайланд в град Андерсън в американския щат Аризона.

 

Наказанието разгневило техните родители, които настояват, че вина за всичко има палавата даскалица. Един от изгонените ученици, 13-годишният Джошуа Траут каза пред местна телевизия, че изображение с голите цици на учителката се появило на екрана, когато негов съученик натиснал копче. “На снимката учителката бе гола от кръста нагоре. Не сме виновни, че там е имало нейна снимка. Не можехме да не я видим, тя просто изскочи пред очите ни, когато той натисна копчето. Вината за снимката е нейна. Сигурно е синхронизирала телефона си с таблета”, каза той.

 

Местните училищни власти съобщиха, че са предприели мерки срещу учителката, но отказаха да съобщят какви. Известно е, че даскалката за момента не е уволнена.