Бойко скоро ще облече пуловера от тошевската баба

Премиерът се сети за подаръка, получен в село Росица, на правителственото заседание и помоли Лили да му напомни да го облече.

Бойко скоро ще облече пуловера от тошевската баба

Пуловерът, който Бойко Борисов получи преди месец в генералтошевското село Росица, влезе в стенограмата на заседанието на Министерски съвет от тази седмица.


 

"Аз вярно, че съм открил и много селски пътища между села, които никога не са имали пътища и затова цялото население е излизало да се радва.", казал премиерът, което явно му напомнило за посещението в Росица.

 

"Сега времето застудя, Лили, подсети ме да си сложа пуловера, дето съм обещал на тази бабка, която ми го оплете.", обърнал се веднага след това Борисов към министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

 

На 16 септември двамата откриха ремонтирания с държавни пари път, преминаващ през Росица, с дължина 3.6 км. Тогава премиерът дълго разговаря и се снима за спомен с хората от селото. 80-годишната баба Иванка от Росица пък бе оплела специално за Борисов червен пуловер. Той обеща на възрастната жена, че ще го види по телевизията облечен с подаръка от нея.