Днес доиграват 1/4-финалите в тенис турнира "Изида къп"

Четвъртфиналните мачове от международния турнир по тенис за жени "Изида къп" в Добрич с награден фонд 25 000 долара ще се доиграят днес, съобщи супервайзорът на турнира Веселина Донева

Днес доиграват 1/4-финалите в тенис турнира "Изида къп"

Две от срещите започнаха вчера, но не завършиха заради лошите метеорологични условия. Резултатът между румънката Лаура-Йоана Андрей и германката Ан Шефер е 6-3 1-6, като по сет е и двубоя Магда Линет (Полша) - Жастина Тинжич (Босна и Херцеговина) - 7-5 4-3. Мачовете утре ще продължат на корт №1 и №2, а началото им е насрочено от 9 часа.


 

По същото време на централния корт поставената под №2 в основната схема Юлия Бейгелзимер от Украйна излиза срещу холандката Анджелик Ван дер Меет, а на корт №3 за място на полуфиналите една срещу друга излизат Маша Зек-Пешкирич (Словения) и Кони Перин (Швейцария). По-късно през деня са полуфиналите при двойките.


В събота кортовете на Изида ще домакинстват и на турнири по тенис за деца на "оранжев" и "зелен" корт. Най-добрите ще получат красиви купи и медали от организаторите, както и множество награди.