Каризма няма да се събира скоро

Добричлията Миро и Галя няма да се събират отново като “Каризма”, уточняват от продуцентската фирма на певеца във връзка с публикации, че най-успешният дует готви изненада.

Каризма няма да се събира скоро
“Миро и Галя не планират съвместни изяви като дует, нито са обсъждали такива”, съобщава пиарката на певеца – Светла Русева. Тя опровергава твърденията, че кариерата на Миро била в криза и затова той се навил да се съберат отново с Галка.

“Миро има от 2007 г. над 20 музикални награди. Признат е за артист № 1 през годините от всички водещи музикални медии както в България така и от европейски такива с представителства в България. За този период Миро е на корците на над 30 списания. Хит синглите му, почти без изключение са № 1 в бг класациите.”

Всъщност Миро се позагуби от сценичния живот през последните месеци, защото усилено работи по новия си албум, който поради ангажиментите, свързани с „Гласът на България” през 2011, концертните участия и продуцирането на най–успешния бг изпълнител за миналата година - Дивна, отложи. Сега изпълнителят е в трескава подготовка на „Месия”, който ще представи шумно през декември.