Млад добрички талант - по стъпките на Джеси Джей и Адел

Премиера на втората авторска песен на Пламен Добрев само тук и сега!

Млад добрички талант - по стъпките на Джеси Джей и Адел
От три години талантливият младеж е възпитаник на Националното музикално училище „Любомир Пипков” в София със специалност „пеене”. Първият му сериозен досег с музиката е в предучилищна възраст, когато майка му го записва на пиано. Пламен и досега развива изпълнителските си способности, както вокалните, така и инструменталните и споделя, че свиренето изключително много му помага и му доставя не по-малко удоволствие от пеенето.
 
Нещо повече, младият талант композира, при това успешно. Първата му творба – „Искам всичко” спечели втора награда на международния румънски фестивал за авторски песни „Тинерети”. Това признание дойде, когато Пламен беше само на 15 години. Песента е в стил поп-рок. Досега е написал много парчета, но още не са реализирани, споделя младежът.
 
Втората му напълно завършена песен „Oh, my love”, звучи за първи път само в Добрич Онлайн. Клипът към нея е дело на оператора Станислав Колев и е по сюжета на баладата, чийто текст също е авторски. По принцип Пламен Добрев пише сам музиката и текстовете на песните си, като за аранжимента се доверява на професионалисти.
Припомняме, че Пламен е носител на трета награда за вокално изпълнение в своята възрастова група от тазгодишния конкурс „Сарандев”, където се представи с „Веднъж” на Васил Найденов и „Use somebody” на „Kings of Leon”.
 
В края на юли Пламен Добрев заминава за Лондон, където ще участва в летен уъркшоп по вокално майсторство в „Tech music school” – училището, в което са се обучавали изпълнители като Кайли Миноуг, Адел, Джеси Джей.