Майка и четирите й дъщери напълниха циците със силикон, наред е 14-годишната им сестра

Общо 3 литра силикон за 13 операции са поставени в гърдите на майка и четирите ѝ дъщери. Петорката пък дружно се подиграва на най-младото момиче в семейството, което все още е с естествен бюст.

Майка и четирите й дъщери напълниха циците със силикон, наред е 14-годишната им сестра
Майка и четири от дъщерите й са превърнали поставянето на силикон в циците в семеен бизнес, разказва The Sun. Фамилията Маршал е претърпяла общо 13 корекции на бюста, в рамките на които в пет чифта цици са поставени зрелищните 3 литра силикон.

53-годишната майка Шантал, която е професионален екстрасенс (явно има такава професия във Великобритания...) е щастлива, че е дала „добър“ пример на щерките си и когато говори за тях пред приятели и познати никога не пропуска да спомене и хирургическите им дадености. „Наистина харесвам изкуствения външен вид на моите момичета“, казва тя.
 
29cdc9dd7ceb_600 
Черното петно във фамилията Маршал обаче е 14-годишната Бритни.

Като най-малка дъщеря и все още ненавършила пълнолетие, тя е с напълно естествен бюст и всички й се подиграват.

„Бритни е на 14 и идеализира по-големите си сестри, затова вече обсъждаме как ще й наблъскаме циците със силикон“, разказва пред изданието Шантал. „В момента, смятам, тя няма гърди, бих искала да последва примера на сестрищата си“, допълва майката.

Шантал за пръв път си е уголемила циците през 1996 г., след като бременностите (освен петте дъщери женицата има и четирима сина, да се чуди човек как ги е народила толкова) са си казали своето върху нейната фигура.

Дъщерите копирали майка си веднага, след като станали достатъчно големи.

До момента семейството е дало над 50 бона за силикон.

Общо 3 литра силикон за 13 операции са поставени в гърдите на майка и четирите й дъщери. Петорката пък дружно се подиграва на най-младото момиче в семейството, което все още е с естествен бюст.