Движение ДНЕС: Добричките депутати нехаят за проблемите на града

Нито един добрички депутат не са отзова на поканата на "ДНЕС" за среща с координациония съвет на движението и граждани, на която да се запознаят с наболелите и неотложни проблеми на жителите на града.

Движение ДНЕС: Добричките депутати нехаят за проблемите на града

Народните представители от Осми многомандатен избирателен район - Добрич бяха поканени на среща с координациония съвет на гражданско движение ДНЕС - Добрич и граждани. Целта бе управляващите да се запознаят с резултатите от проведената представителна анкета сред добричлии. На срещата не присъства нито един от официално поканените депутати или представител на парламентарна група.


 

Неприсъствието им е неуважение както към представителите на Гражданско движение ДНЕС - Добрич, така и към гражданите, с чиито гласове са избрани, заявяват от ДНЕС - Добрич.

 

Това показва, че избраните от гражданите народни представители нехаят за проблемите на Добрич и не влагат минимални усилия в защита интересите на града, смятат от движението. За съжаление тази липса на интерес от страна на народните представители потвърждава мнението на много граждани, че местните политици не представляват обществените интереси и не изпълняват ангажиментите, които са поели към избирателите, допълват от ДНЕС - Добрич.

 

Резултатите от проучването на ДНЕС може да видите (тук).